Διαφήμισε την επιχείρησή στο σου διαδίκτυο

Γιατί οι υποψήφιοι πελάτες σου να μην σε βρίσκουν online; Κάνε και εσύ διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Τρόποι & διαφημιστικά εργαλεία

Google Ads

Κάνε τους πελάτες να βλέπουν την επιχείρησή σου την στιγμή που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Το Google Ads θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τους επισκέπτες στον ιστότοπό σου και κατ’ επέκταση τις διαδικτυακές σου πωλήσεις.

Δες εδώ

Facebook Ads

Εκατομμύρια επιχειρήσεις ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν το Facebook ως μέσω προβολής της επιχείρησης τους με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών και του brand name τους. Διαφημίσου σε στοχευμένο κοινό, ενίσχυσε το brand awareness και ξέφυγε από την τοπική αγορά!

Δες εδώ

Τρία απλά, αλλά βασικά βήματα

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟ

Στοχεύουμε στο κοινό το οποίο απευθύνεσε με βάση τα δημογραφικά τους κριτήρια αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.

ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ενημέρωσέ μας για τους στόχους που θες να πετύχεις και τότε οι διαδικασίες για την έναρξη της διαφημιστικής σου καμπάνιας γίνονται με στοχευμένες κινήσεις.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με βάση τα οικονομικά της επιχείρησής σου, αποφάσισε χωρίς καμία δέσμευση το διαφημιστικό budget που θες να επενδύσεις.

Τι θα σου προσφέρει η διαφήμιση στο διαδίκτυο;

Αν οι χρήστες δεν βρουν την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο, δεν θα αγοράσουν από εσένα. Σκέψου… πως έμαθες για εμάς;  (Google AdsFacebook Ads)

  • Διαφημίσου σε στοχευμένο κοινό
  • Ενίσχυσε το brand awareness
  • Ξέφυγε από την τοπική αγορά

Success Stories

Διαχείριση των διαφημίσεων της εταιρίας σε Google Adwords, Facebook Ads και Instagram Ads. Σε διάστημα 1 έτους μειώσαμε κατά 13% το κόστος διαφήμισης αυξάνοντας ταυτόχρονα το Traffic κατά 12.5%.

Auto MarinΤο μεγαλύτερο κατάστημα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Με την σωστή χρήση του Facebook Ads σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε μια ευπαρουσίαστη σελίδα και με σταθερά βήματα χτίσαμε το Brand της επιχείρησης.

VW Α.ΜαρινάτοςΕξουσιοδοτημένος Έμπορος & Συνεργάτης Service Kosmocar

Αναλάβαμε τις διαφημίσεις της σελίδας στο Facebook Ads. Παρέα με την καταπληκτική ομάδα του Sportsking καταφέραμε η σελίδα να αποκτήσει 30.000 fans και συνεχίζουμε!

SportskingΟ Βασιλιάς παίζει μπάλα εδώ!

Facebook Ads και Instagram Ads. Καταφέραμε σε διάστημα δύο μηνών να προσελκύσουμε 2.000 Followers στη νέα σελίδα της Makeup Revolution Greece.

Make up RevolutionΕταιρία καλλυντικών προϊόντων