Χιλιάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Google Adwords για να φέρουν περισσότερους επισκέπτες στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και να αυξήσουν τις online πωλήσεις τους. Το Google Adwords είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να ισχυροποιήσετε το brand σας. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon, η Coca-Cola και πολλές άλλες επενδύουν τεράστια ποσά στην online διαφήμιση.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τους λόγους που αξίζει να χρησιμοποιήσετε το Google Adwords για την επιχείρησή σας.

  1. Πληρώνετε για αποτελέσματα: αυτό σημαίνει ότι αν δεν γίνει κανένα κλικ δεν πραγματοποιείται καμία χρέωση. Με άλλα λόγια πληρώνετε μόνο όταν κάποιος  αλληλεπιδρά με τις διαφημίσεις σας.
  2. Εσείς προσδιορίζετε τον προϋπολογισμό: εσείς και μόνο αποφασίζετε για το ποσό που θέλετε να επενδύσετε, καθώς επίσης και για το κόστος ανά κλικ της κάθε διαφήμισης.
  3. Στοχευμένη επισκεψιμότητα-δυνατότητα προσαρμογών: άλλος ένας κύριος λόγος είναι η στοχευμένη επισκεψιμότητα καθώς μπορείτε να φέρετε επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας πολλούς τρόπους όπως είναι για παράδειγμα η γεωγραφική θέση, η γλώσσα ή συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.
  4. Άμεση επισκεψιμότητα:το Google Adwords φέρνει άμεση επισκεψιμότητα σε μία ιστοσελίδα, η οποία θα χρειαζόταν πολύ περισσότερο χρόνο να γίνει γνωστή με κάποιον άλλον τρόπο και θα απαιτούσε πολύ μεγαλύτερη επένδυση.
  5. Παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της διαφήμισης: με την βοήθεια του Google Analytics μπορείτε να παρακολουθείτε διάφορες αναφορές και στατιστικά του Google Adwords σε σχέση με τις λέξεις κλειδιά έτσι ώστε να είστε σε θέση να αποφασίσετε για τα μελλοντικά σας βήματα. Μπορείτε επίσης, να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά σας σε πραγματικό χρόνο και να πράττετε ανάλογα.

Είναι πολύ εύκολο να χάσετε χρήματα εάν δεν γνωρίζετε τι κάνετε και τις επόμενες κινήσεις σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε μία εταιρεία που αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό και μπορεί να σας εγγυηθεί σίγουρα αποτελέσματα.